Първоначално публикувано от vernibgs
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подробности около разни ремонти на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
-
Здравейте! Честита Коледа! Живи, здрави и безаварийно! Искам да ви попитам някой знае ли дали липсва само болта от снимката или е имало и нещо закрепено? Като гледам резбата не ми се струва възможно сам да е паднал. Последно я обслужвах в Екстрийм преди 2 седмици, смяна на масла, филтри и демпферна шайба. Колата е 159 sw 2.0 JTDm 125kw. Благодаря предварително!Alfa Romeo 159sw 2.0JTDm 200 к.с. - Окт'10
Comment
-
Добър вечер колеги.От сравнително скоро съм собственик на 159ка 1.9 8в 120кс.Искам да ви попитам относно съединител да ми препоръчате марка ,как са като цени и тнт също така как са нещата със подсилен съединител тъй като колата е чипвана и се замислям дали не е по добре да го подсиля.Всякакви мнения ще са ми от полза,това е първата ми Алфа и съм супер щастлив.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfaa92 Покажи съобщениеДобър вечер колеги.От сравнително скоро съм собственик на 159ка 1.9 8в 120кс.Искам да ви попитам относно съединител да ми препоръчате марка ,как са като цени и тнт също така как са нещата със подсилен съединител тъй като колата е чипвана и се замислям дали не е по добре да го подсиля.Всякакви мнения ще са ми от полза,това е първата ми Алфа и съм супер щастлив.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениеДай още малко пари си вземи съединител на Закс или Люк като компромисен вариант, това Валео има кофти навика да разкопчава лагера, а сваляне на кутията на 159ка не от най бързите процедури.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеВалео излиза най-добре като цена. Подсилен съединител според мен не ти трябва защото на 150коня е същия. Съединителят е саморегулиращ много приятно се натиска педала и е с по-дълъг живот от нормалния, но това при условие, че се зацепи със специален инструмент. Смени си и лагер-помпата и маховика евентуално, ако е тръгнал и, ако ти се дават пари разбира се. Аз смених всичко на моята преди 10-на дена + 2 нови фара и се заформи една хубава сума, но пък колата си заслужава.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Първоначално публикувано от S_BANKOV Покажи съобщениене е задължителноAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_petkov_stz Покажи съобщениеКолега, какви фарове взе, ако не е тайна... отзиви...Доволен съм, светнаха както трябва, а и муцуната на колата "светна", дадох 5лв да ги регулират на стенд и станаха супер.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Колега SImba, аз преди няколко месеца търсих и едвам намерих втора употреба за 130 лв./ бр цялата окомплектовка ( машина с водачи и т.н.), ново ми предлагаха на цена 250 лв.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
Comment